ALC Level 1

 


De Allskool Life Coach:

'Een expert in holistische vorming' 


 

Jaar 1: het 'Hartjaar' 

Het eerste jaar is het 'hartjaar' waarin 'het hart' centraal staat. Hiermee wordt bedoeld dat de aspirant 'getoetst' wordt op eigenschappen als toewijding, betrokkenheid, diepgang en bereidheid. Met andere woorden, de aspirant wordt getoetst of hij of zij 'hart heeft' voor dit werk. Dit doen we door de student de volgende twee trajecten te laten volgen:
 
  1. Cursus Life Management (CLM) module 1 & 2 en optioneel 3 & 4 als 'deelnemer' en de
  2. Trainersbijenkomsten (de IDP sessies)
De CLM wordt verzorgd door een 'senior' Allskool Life Coach level 2 en kan in principe overal plaats vinden. Op dit moment wordt de CLM in Arnhem, Uden en Ede gegeven. Meer inhoudelijke info over de Cursus Life Management kunt u vinden op de websites van Heartcore Training (www.heartcoretraining.nl), In Ease (www.ineasetraining.com), RAU (www.reactiefuden.nl) en Allround Training Ede (www.allroundtrainingede.nl).
 

Inhoud IDP sessies:

De IDP sessies staan voor het ontwikkelen van 'Instructieve', 'Didactische' en 'Pedagogische' inzichten en vaardigheden. Het IDP jaartraject bestaat in grote lijnen uit drie fases waarin de volgende aspecten aan bod komen: Verdieping in jezelf, in de visie en in het lesgeven. Hiervoor worden verschillende middelen ingezet.

Share our website