TEACHERS

Voor het voortzetten van de Natural Law Traditie, heb je inspiratiebronnen nodig. Velen noemen dit soort mensen leraren, leiders, of gidsen. Soms worden zij guru’s genoemd of iets in die trend. Het zijn allemaal mensen die op hun eigen unieke en authentieke manier Natural Law onderwijzen of hebben onderwezen. Beter is het om hen Natural Law Teachers te noemen.

Natural Law Teachers zijn er door de geschiedenis heen altijd geweest. Het delen van portretten van Natural Law Teachers draagt bij aan de de-mystificatie van Natural Law. Zij zijn namelijk vaak op één of andere manier vervolgd en/of geëlimineerd door bewakers van mens bedachte wetten (Human Law), vervolgens tot een onbereikbare entiteit gemaakt en gebruikt om een religie eromheen te maken.

Eén van de doelen van Allskool is om kennis over Natural Law toegankelijk te maken en uit de sfeer van religie te halen. Natural Law is een wetenschap en heeft totaal niets te maken met ‘geloof’. Het is een verzamelnaam voor universele wetmatigheden die inherent, onveranderlijk en meetbaar zijn, en niet door de mens bedacht.